2012-10-24 09:27:09• hírek • Blikk.hu

Zámbó Kriszitán: Apám lemezét adják vissza!

Bár komoly anyagi kár keletkezett Zámbó Krisztián lakásában, nem az eltűnt, anyagiakban is mérhető tárgyak fájnak a legjobban az énekesnek, sokkal inkább a személyes ereklyék.

Ahogy az az RTL Klub Híradójában is látható, valamint a blikk.hu-n is olvasható volt, az X-Faktor felfedezettje éppen távol volt otthonától a hosszú hétvégén, amikor ismeretlenek betörtek abba a házba, amelyben addig élt, amíg be nem költözött a versenyzők közös lakásába. Elhangzott, hogy több értéktárgynak is nyoma veszett, többek között egy televíziónak, valamint egy Jimmyvel közös képnek is, lapunk azonban megtudta, ennél sokkal többről van szó.

- Elvittek sok ékszert, de mindez nem érdekel. Tartsák meg, csak az apám lemezét adják vissza! Merthogy az örökségemet, egy aranylemezt is meglovasítottak, nagyon fáj, hiszen számomra felbecsülhetetlen, pótolhatatlan. Ebből ez az egy volt, nem kaphatok másikat - kesergett a lapunknak nyilatkozó Krisztián. - Különösen pofátlan volt, aki betört hozzám. Azonkívül, hogy leült sörözni az asztalhoz, a jelek még arra is mutatnak, hogy egy jóízű vacsorát is elfogyasztott. Biztosan kifigyelte, hogy mikor vagyunk otthon.

Krisztián kiborult, de nem omlott össze, megpróbál ebben a helyzetben is a lehető leghatározottabbnak mutatkozni.

- El vagyok keseredve, bevallom. Rettentő kiborító, ha arra gondolok, mi van akkor, ha a kedvesem vagy az édesanyám otthon van. Próbálom elhessegetni ezt az érzést. És igen, borzasztó bosszús is vagyok, egy év alatt már másodszor rámoltak ki, olyan, mintha utaznának rám. A környéken az összes házat, lakást kirabolták már ismeretlenek az utóbbi időben, de nekem úgy tűnik, a rendőrség nem csinál semmit, nincs kihez forduljak.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: