2018-02-16 22:51:02• hírek • Blikk.hu

Zámbó Jimmy megmentett egy életet

Zámbó Jimmy mentette meg egy idős hölgy életét a fővárosban. Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán tette közzé az esetet.

– Idős, egyedül élő beteghez riasztották a mentőket egy budapesti bérház lakói. A szomszédok érdeklődését a beteg lakásából hallatszó, Zámbó Jimmy, „Nézz le rám, ó istenem” című dala váltotta ki, ami másfél órán keresztül szakadatlanul, maximum hangerővel szólt. A lakók tudták, hogy a néni a néhai Király talán legnagyobb rajongója, de ez már nekik is sok volt – írták posztjukban a mentősök. A hölgy, miután elesett, kizárólag a CD-lejátszó távkapcsolóját érte el, így teljes hangerőre tekerte a hangfalat. A szomszédok az őrült hangzavar hatására értesítették a mentőket, illetve a belülről bezárt ajtót is betörték. A Király fia, Krisztián (37) a Blikknek elmondta, igazán megérintette az eset.


– Majdnem elájultam, amikor meghallottam a történetet. Sok sztori van arról, hogy apu zenéje segített az embereken, de én ilyet még nem hallottam korábban. Édesapám újra megmentett egy életet! Kézzelfogható bizonyítéka ez annak, hogy még most is segítség az embereknek. Én mindenkinek azt javaslom, hogy tegyen be egy lemezt az elsősegélydobozába, hogy kéznél legyen, ha baj van – mondta Krisztián.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát, ahol további sztársztorikat is találhatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: