2007-02-11 22:43:02• hírek • Szatmár.ro

Zalatnay pornósztár lesz?

 Házavató bulit tartottak Cininél, amelyen Kovi nem vett részt, ám felkérte egy pornófilm forgatásra.

Tárnokon, központi helyen lakik Cini, vasúttal 17 éves lányának kényelmes bejárnia a pesti iskolájába. Néhány lépésre van csak a villától a szépségszalon, a vasútállomás, közért és pizzéria. A csinos, kétgarázsos házat Fredótól, egy szintén csalásért börtönviselt rajongójától kapta használatra. A kétgarázsos ház minden luxussal felszerelt, terasz, légkondi és világos szobák. Még külön gardrób is van Cini ruhatárának.
 
Zalatnay természetesen nem vonattal jár, hiszen kapott kölcsön egy olajzöld mercit is. A kertet pedig már birtokba vették kutyái. Cini szerint a közlekedés nagyon jó, hamarabb eljut bárhová, mint zuglói bérelt házából, amit el kellett hagynia.

Zalatnay csak kevés bútorát használja, amit régi házából visz át. Többnyire vadonatúj berendezés került a csinos villába. Csak 20 éves nádágyához ragaszkodik, amihez szép emlékek fűzik.

Konyhájába rozsdamentes ezüstösen csillogó óriási hűtőszekrény került. Bár Cini nem szeret és nem is tud főzni, a konyha amerikai megoldással a nappali felé nyitott. Hatalmas szegecses bőr ülőgarnitúra került a fő helyre, keleties hatású díszpárnákkal. Niki szobája pedig piros-fekete színű. Nem csoda, ha Zalatnay örül az ajándék háznak, hiszen gyönyörű körülmények között kényelmesen élhet a kétszobás bérelt ház, no és a börtöncella után.

Ami a pornózást illeti, Kovi nem tagadta a felkérést, de üzleti titkot nem akart elárulni.

A STOP azonban megtudta, hogy a pornócsászár egy jazz énekesnő szerepét szánta Cininek, aki mint az ilyen filmek végén általában lepedő akrobatikai gyakorlatot végezne.

Cini szerint a börtön után tönkrement az élete, és egyelőre nem kíván jövőbeni terveiről beszélni, ahogy arról sem: igent mondott-e a producernek. A pornós szakmában örömmel fogadnák az énekesnőt. Monique Covet, a hazai pornó királynő is lát fantáziát Cini szex karrierjében.  „Amennyiben szeret szexelni, nem fog nehezére esni. Nyilván már tud egyet, s mást erről a világról, hiszen jó barátnője Cicciolina, aki évtizedekig pornófilmezett, sőt Márton Csaba, egykori férje is ebben a szakmában dolgozik Amerikában” – magyarázza Monique.

Zalatnay különleges csemege lenne az oktató filmek kedvelőinek, ugyanis 59 éves kora miatt extrém kategóriában teljesíthet. Érthető magyarázat lenne, ha az énekesnő elfogadná az ajánlatot, mert csalási ügyének, ami miatt börtönbe került, több károsultja polgári perben követeli kamatostul pénzét. Cininek hétfőn emiatt kell a bírák elé állni ismét. Tovább nehezíti Zalatnay helyzetét, hogy újabb nyomozás indult ellene. Csalás gyanúsítottjaként néhány hete hallgatták ki és szembesítették a XI. kerületi rendőrkapitányságon. Lehetősége van megúszni az újabb börtönt és büntető pert, de ez esetben 14 milliót és hároméves kamatait kell visszaadnia a károsultnak. Nem tudni, Kovi milyen kecsegtető gázsit ajánlott, de néhány tízmillió valóban kihúzná a bajból az aranytorkú énekesnőt.

Az öt évvel ezelőtt megjelent erotikus Cini-képek rekordot produkáltak egy férfimagazinnak, így elképzelhető, hogy a Cinibe helyezett pornós bizalom is megtérülne. Zalatnay ugyan megtért a börtönben, naponta imádkozott. Mint mondta mindig is hívő volt, ez visszatartó erő lehet döntésében. A STOP információi szerint bajok vannak a márciusra halasztott Zalatnay koncerttel is. Sehol egy plakát, sehol egy hír a sztárvendégekről. A házavató buli résztvevői alapján a kollégái a könnyűzenei világból nem kívánnak közösködni Cinivel.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: