2008-11-13 14:31:33• hírek • www.ma.hu

Zaklatják Bochkor Gábort

Évek óta nyomon követi Bochkor Gábor életét egy hölgy - A Tímeaként írogató lány minden infót begyűjt róla, számos sms-t, üzenetet küldött neki, s még bírálja is a sztárt: szerinte nem törődik eléggé a családjával.

Bochkor Gábor sosem hitte volna, hogy a néhány kezdeti rajongói levél után a dolog idáig fajul. Mára szintén mindent tud rajongójáról, s elárulta: a lány sokat elmesélt magáról is. Szexuális képzelgéseit is megosztotta vele, még ruhátlan fotóval is meglepte!

A Sláger rádió fenegyerekét többek közt azzal vádolja a rajongó hölgy, hogy elhanyagolja a családját, és állandóan dolgozik, vagy éppen úton van. Sőt, felteszi a kérdést, hogy miért nem házasodik össze a kedvesével, Várkonyi Andreával.

Bochkor és a csinos híradós már évek óta egy párt alkot, s azért is sokat kellett harcolniuk, hogy Gábor a nevére vehesse közös kislányukat, Nórit. A baba fogantatásakor ugyanis Andrea még hivatalosan férjnél volt; a gyermek pedig a törvények szerint automatikusan az édesanya férjének vezetéknevét kapja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: