2009-08-21 13:46:57• hírek • MTI/AP/dpa

Zaklatási vád David Copperfield ellen

Beperelte egy nő David Copperfield illuzionistát, azt állítva, hogy a híresség szexuálisan zaklatta és megfenyegette őt, illetve korlátozta szabadságában, amikor Copperfield magánszigetén vendégeskedett a Bahamákon.

Az illuzionista ügyvédjei cáfolták a nő állításait, szerintük a vádló egyszerűen csak pénzt akar kicsikarni a keresettel. A The Seattle Times című újság szerint a szóban forgó hölgy egy 22 éves modell, a Miss Washington USA szépségverseny egyik korábbi résztvevője.

A nő állítólag 2007 januárjában ismerkedett meg Copperfielddel, aki a Washington állambeli Kennewickben lépett fel. Az illuzionista abban az évben hívta meg magához a Bahama-szigetekre a fiatal lányt.

A kereset szerint az 52 éves mágus három napon át fogva tartotta a nőt, akit szexuális praktikákra kényszerített. Miután visszatért Seattle-be, a nő bejelentést tett, a nyomozásba a Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) is bekapcsolódott. A hatóságok házkutatást tartottak, illetve lefoglalták az előadóművész számítógépét és kameráját, vádemelésre azonban mindezidáig nem került sor.
A seattle-i lap értesülései alapján a keresetet július 29-én nyújtották be a város egyik bíróságán, pont mielőtt lejárt volna az elévülés idejeként megszabott két év.

Nézze meg, ahogy Copperfield eltűntet egy repülőgépet:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: