2008-07-07 17:18:56• hírek • Czinzel László

Új focicsapat Nagykárolyban

tabi_kA tervek szerint Tabi Zsolt (képünkön) és Pintér Sándor lesznek a csapat szakmai irányítói.

Nagykárolyban új labdarúgócsapat alapjait rakta le a város új vezetősége (Kovács Jenő polgármester és Keizer Lajos alpolgármester) valamint helyi vállalkozók és futballszakemberek.

 

 

Az új csapatnak-amelynek egyelőre még nincs hivatalos neve - Pintér Sándor és Tabi Zsolt irányítják majd a szakmai munkáját, a gárdát főleg a helyi Sportiskola valamint a Keizer FC fiataljaiból verbuválják össze, a többség 18-20 éves, de egy két rutinosabb 24-25 éves futballista jelenléte is várható a keretben.

A polgármesteri hivatal a továbbiakban nem támogatja a Victoriát, annál is inkább mert a klub mintegy 2 milliárd régi lejes adósságot halmozott fel. A Victoriának ugyanakkor át kell adnia az eddig általa használt stadiont és a pályát is, amely a város tulajdona.

Az új együttes már ma este elkezdi az edzéseket, és a két szakember elmondása szerint egy-két héten belül kialakul a végleges 18-20 fős keret. A klub anyagi háttere biztosított lesz, hiszen a polgármesteri hivatal mellett olyan vállalkozók állnak a klub mellett, mint Barátky Vilmos (Fink Fenster), Tarr Csongor (Tarr Construct), Papp Zsolt (Union Glass). Utóbbi mint városi tanácsos is, az egyesület elnöke lesz, míg a polgármester és az alpolgármester tiszteletbeli elnökök lesznek.

szatmar.ro


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: