2006-07-27 18:38:41• hírek • Noemi Brigitta Boros

Jaj, úgy élvezem én a strandot...

 A megyei Ifjúsági Igazgatóság úszótanfolyamaira a nyár végéig lehet jelentkezni.

 A Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság által szervezett úszótanfolyamokra a nyár végéig lehet jelentkezni.

Amint azt Bogdan Ludovic úszómestertől megtudtuk, a tanfolyamok még a vakáció kezdetekor kezdődtek, június 17-én, azóta pedig a mostani a harmadik, mivel egy úszótanfolyam két hétig tart, és naponta három csoportnak tartják meg a kurzust.

Június 17-e óta már mintegy 200-300 gyermek vett részt ebben, egy csoportba körül-belül 40-50 gyermek kerül, akik közül vannak olyanok, akik már tudnak úszni, mivel már az előző években is részt vettek egy tanfolyamon, de vannak olyanok is, akik egyáltalán nem tudnak úszni, ezért minden csoporton belüli kategóriával külön foglalkoznak, mindenkivel az úszni-tudása függvényében veszik át az úszás elsajátításának szakaszait.

Amint azt az úszómestertől megtudtuk, a tanfolyamokra a nyár végéig lehet jelentkezni. Beiratkozni szombaton és vasárnap 10 és 13 óra között lehet az úszómesternél, a tanfolyamok helyszínén, a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság székhelyén ( a strand mellett). A tanfolyam 50 lejbe kerül, ami legalább 10 óra úszást tartalmaz, de az úszómester elmondása szerint, az idei nyár nagyon kedvező, ezért sok esetben meghaladják az órák számát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: