2010-07-15 11:26:39• hírek • Póti Orsolya

Zajlanak a mesterire való beiratkozások

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémetiben kihelyezett Közigazgatási Karán már két éve lehetőség nyílt arra, hogy a diplomázó diákok mesteri képzésre iratkozzanak be. Eddig csak egy éves képzésben részesültek a jelentkezők, ezentúl pedig a két éves mesteri képzésre iratkozhatnak be.

A román vonalon zajló mesteri képzésekre való beiratkozás július 17-ig zajlik a Szatmárnémetiben kihelyezett Közigazgatási Karon, illetve szeptember 6-10 között is lehetőség nyílik a beiratkozásra. A felvételihez igényelnek egy román nyelven íródott szándéklevelet, valamint egy önéletrajzot. A helyeket a licensz vizsga átlagának megfelelően osztják ki a jelentkezők között. A tandíj négy félévre 2.600 lejbe kerül.

A jelentkezők felvételi dossziéja egy az ALPHA vagy LINGUA Központok által kiadott és elismert idegennyelvtudásról szóló tanúsítványt kell tartalmazzon. Ezenkívül a dossziénak tartalmaznia kell a keresztlevél hitelesített másolatát, az eredeti érettségi diplomát, a licensz diplomát, vagy ennek eredeti egyenértékű igazolását, két személyigazolvány típusú fényképet, a beiratkozási űrlapot, orvosi igazolást, a személyi igazolvány másolatát, illetve a beiratkozási díj számláját. A beiratkozási díj 150 lejbe kerül, melyet az egyetem pénztáránál lehet kifizetni. Beiratkozási űrlapot szintén az egyetemen lehet igényelni.

Július 12-től eddig közel húszan iratkoztak be a Közigazgatási Kar mesteri képzésére.


Még tart a mesteri képzésre való beiratkozás
Még tart a mesteri képzésre való beiratkozás


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: