2007-11-15 22:04:02• hírek • Szatmár.ro

Xtina ölni tudna egy vad éjszakáért!

mchristihna1Buli királynőből nem lesz családanya, hiába a gyerek, Christina Aguilera ölni tudna egy vad éjszakáért.
Az anyaság amellett, hogy nagy öröm, rengeteg lemondással jár. Pláne, ha a leendő mama forróvérű, fiatal sztárocska. Christina Aguilera legfőbb vágya teljesült a teherbeeséssel, de néhanapján por kerül a vidámság gépezetébe. Ugyanis párszor előbújna a régi X-Tina, de sikerül visszafognia magát. Mert másnap megérezné, ha elmenne bulizni, és a csemetének sem használna sokat egy kis muzsikára való tombolás.

Úgy tűnik Jordan Bratman arájának több az esze, mint kolleginájának, Britney-nek. Ő ugyanis a terhessége alatt sem mondott le a parti életmódról. Pedig Ms. Aguilera előtt is feltárulkoztak a buli pokol bugyrai, de ő tudott nemet mondani az alkohol és a drogok hívószavára. Egy interjúban elmondta, hogy sajnálná a józanodással eltöltött időt, és a hosszútávú terveiben sem szerepel az, hogy tönkreteszi az életét.

A gyereknevelésről is megvannak az elképzelései, nem akarja, hogy tipikus sztár csemeteként nőjön fel a fia. De igazából az is bőven elegendő, ha mindent másképpen csinál, mint Britney. Akkor már több esélye lesz a kis Jordy-nak a normális emberi létre, mint Sean-Prestonnak és Jayden-Jamesnek.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: