2012-01-12 14:42:32• hírek • Póti Orsolya

Újra néptáncoktatás a MADISZ-al

Ismét táncra perdülhetnek mindazok, akik a magyar néptánccal nem csak televízión keresztül szeretnének megismerkedni. A MADISZ az új iskola félévben is néptáncoktatást szervez.

A Magyar Demokrata Ifjak Szövetsége 2012-ben is folytatja Táncházát a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium épületében. A január 16-án induló eseményekre gyermekeket és felnőtteket egyaránt várnak a szervezők.

Az óvodások és az I-IV. osztályos tanulók 17 órai kezdettel gyermekjátékokat, népdalokat, dunántúli-, felcsíki táncokat tanulhatnak. A fiatalok és felnőttek 18 órától nyerhetnek betekintést a különböző tájegységek táncaiba, és emellett elsajátíthatják a mozgáskultúrát, erősíthetik fizikai állóképességüket.

A haladók táncházára 19 órától kerül sor Kása Zsolt és Normák Melinda oktatók irányításával. Az oktatásra a belépés ingyenes. A MADISZ által megrendezésre kerülő néptáncoktatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezek a találkozók nem csak a tánclépések elsajátítására alkalmasak, hiszen a jó hangulatnak köszönhetően kellemes időtöltés a fiatalok számára - tudtuk meg Kása Zsolttól.

A Táncház és a Szatmárnémeti MADISZ támogatója a Nemzeti Kulturális Alap, a Communitas Alapítvány és Szatmár Megye Tanácsa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: