2009-10-09 17:03:18• hírek • Ferenczi Noémi

XVIII.Közgazdász Vándorgyűlés

„Kiút a válságból a közép-kelet európai országok számára" címmel szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Szatmár megyei fiókjával közösen a XVIII. Közgazdász Vándorgyűlést a hétvégén.

Pénteken délután Erdély különböző pontjairól érkeztek közgazdászok Szatmárnémetibe, hogy részt vegyenek az immár XVIII. alkalommal megrendezésre kerülő Közgazdász Vándorgyűlésen. A rendezvény hivatalos megnyitójára szombaton délelőtt kerül sor, azonban a résztvevők már pénteken délután átestek a regisztráción, majd a közös vacsora után városnézés, táncóra és egyéb szórakoztató programokon vehettek részt.

Munteán Andreától, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság országos szervezetének ügyvezető elnökétől megtudtuk, több mint száz résztvevőt várnak az évente megrendezett vándorgyűlésre. Csíkszeredából, Sepsiszentgyörgyről, Gyergyószentmiklósról, Kolozsvárról, Nagyváradról, vagyis Erdély minden pontjáról érkeztek résztvevők, sőt magyarországi és felvidéki közgazdászok is elfogadták a szervezők meghívását.

A szombati nap folyamán, a hivatalos megnyitót követően szakmai előadások sora következik különböző helyszíneken. A részletes program ezen a linken olvasható.

Akik részt szeretnének venni a rendezvényen 150 lejt kell befizetniük. Ebben nincs benne teljes étkeztetés.


Pénteken délután megkezdődött a regisztráció
Pénteken délután megkezdődött a regisztráció


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: