2010-11-24 13:48:15• hírek • Kocsis Zoltán

XII. Partium Kupa

A komoly hagyományokra visszatekintő labdarúgó torna idén sem marad el.

Amint azt már a szatmári teremlabdarúgás szerelmesei az elmúlt években megszokhatták, idén is megrendezésre kerül a Partium Kupa: a 12.  kiíráson december 11-12-én csapnak össze a csapatok. Az eseménynek azonban most nem a Sportlíceum Ady Endre utcai terme ad otthont, hanem a Pusztadaróci Általános Iskola tornaterme.

Mivel a Szatmárnémeti VSK mindkét csapatának otthont adó teremben az év utolsó hónapjában kicserélik a burkolatot, a szervezőknek, Magyar Ifjúsági Kezdeményezésnek (MIK) új helyszín után kellett nézni, így került képbe a pusztadaróci tornaterem, amelyet a helyi RMDSZ és önkormányzat készségesen a felajánlott.

A szervezők, akárcsak az elmúlt esztendőkben, ezúttal is tíz fős csapatok jelentkezését várják és nem változott a nevezési díj sem, amely továbbra is 100 lej csapatonként. Jelentkezni december 6-ig lehet. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy csak az első tizenkét jelentkezőt fogadják el.

Jelentkezni az RMDSZ szatmárnémeti székházában lehet hétköznap 9-16 óra között, valamint Babos Istvánnál a 0749819448-as telefonszámon.


Újra megrendezik a teremfoci kupát
Újra megrendezik a teremfoci kupát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: