2011-10-25 09:27:54• hírek • Blikk.hu

X-Faktor: Miért nem szavazhatnak a határon túlról?

Demes Tamás kiesésének az oka is lehet, hogy Magyarországon kívülről nem lehetett szavazni
Demes Tamás kiesésének az oka is lehet, hogy Magyarországon kívülről nem lehetett szavazni

Keresztes Ildikó mellett a produkciót is okolja fia kieséséért Demes Tamás édesanyja, az asszony igazságtalannak tartja, hogy a határon túliak nem szavazhatnak az X-Faktorban.

Irénke érvelése szerint nem igazságos, hogy Tamás kárpátaljai szavazótábora nem támogathatta az énekest. Persze sokan gondolhatják, hogy egy anya foggal-körömmel is megvédi a gyermekét, ez a kérdés azonban már az első kiesőnél, a dunaszerdahelyi Gyurcsík Tibi távozásánál is felmerült. Már akkor is sokan érdeklődtek afelől, miért nem lehet külföldről is szavazni, holott anno a Csillag születikben ezrével jöttek az SMS-ek és telefonhívások a szintén határon túlról érkező László Attilára.

– Számtalan magyar feltöltőkártyát vásároltunk a kevéske fizetésünkből, hiszen Ukrajnából nem lehet szavazni, holott Tomi szavazótábora, a családja, a barátai mind kint élnek. Ők nem tudták támogatni a szavazataikkal. Éppen ezért egyenlőtlen esélyekkel indult a versenyen – háborgott Irénke.

Lapunk megpróbálta kideríteni, vajon miért nem voksolhatnak a határon túlról érkező versenyzőkre a kint élők, főleg, hogy a székelyföldi Baricz Gergő még mindig versenyben van. Bár sokan az RTL Klubnak tulajdonítják a döntést, információink szerint mégsem a csatorna tehet erről. A produkció licence köti meg a kezüket.

– A jogtulajdonossal történt megállapodás alapján nem tudtuk megoldani a határon túli szavazás kérdését, hiszen, mint ismeretes, az X-Faktort nemzetközi szerződések kötik – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: