2014-08-19 10:04:22• hírek • blikk.hu

X-Faktor: Generációk harca

Az X-Faktor idei szériájában nem számít a kor: Szarvas Dominik Márk (14) a tehetségkutató hazai történetének eddigi legfiatalabb jelentkezője, azonban az idősebb korosztály is képviselte magát a válogatókon. Simora István (75) pedig a legidősebb versenyző, aki a mentorok elé áll énektudásával.

- Amikor megtudtam, hogy idén tizennégy évre vitték le a korhatárt, úgy gondoltam, kipróbálom magamat. Szeretnék én is a legjobb tizenkettő között lenni - kezdte a fiatal tehetség, aki három éve kezdett énekelni.

- Egy tehetséggondozó program tagja vagyok. Ez a program a 15. kerületben évente minimum 20-25 fellépést szervez, amelyeken én is részt veszek. Hároméves korom óta a nagy kedvencem Ákos, amelyik koncertjére van lehetőségem elmenni, azon ott vagyok. A külföldi zenekarok közül pedig a Muse az egyik kedvencem - tette hozzá Dominik, akinél a hatvanegy évvel idősebb István tévénézés közben kapott kedvet az X-Faktorhoz.

- Fiatal koromban nem indultam ilyen jellegű versenyeken, albérletben laktam, még tévém sem volt, így nem jutottak el hozzám a lehetőségek. A pécsi színházban tanultam táncolni, énekelni, majd évekig egy cirkusz revüiben léptem fel artistaként és előadóművészként. Az utóbbi években Siófokon és Balatonlellén énekelek nyaranta, idén azonban az X-Faktorra való felkészülésnek szenteltem az időmet. Gyakran járok ka­raokebárokba, mert így megspórolhatom a próbaterembérlést - mondta István, akit nem zavar, hogy jóval fiatalabb versenyzők ellen száll harcba.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: