2018-01-11 18:53:03• hírek • Blikk.hu

Wossala Rozina vallott a dzsungelben szerzett borzalmas élményéről - nyílt szájsebbel versenyzett

Nehéz pillanatokat élt át az RTL Klub valóságshow-jában Wossala Rozina. A Konyhafőnök zsűritagja elárulta, hajszálon múlt, hogy nem utazott idő előtt haza a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínéről, a Dél-afrikai Köztársaságból. Kiesett egy tejfoga, ám egy ínyé­ben bentmaradó szilán­k miatt fájdalmai voltak, így egy helyi fogorvosnak kellett ellátnia.

"Majdnem feladtam" – vallotta be a végül második helyen végző Rozina az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén. "Egy tátong­ó, nyílt szájsebbel ültem a zuhogó esőben a dzsungel közepén, szétinjekciózott arccal, és arra gondoltam, nem biztos, hogy ezt szeretném csinálni." Az étteremtulajdonost persze már felkészítették az orvosok, a fog kiesik majd, és pótolni kell, mégis talán a legrosszabbkor történt meg.

 

"Váratlanul ért, hogy pont Afrikában, a harmadik napon adta meg magát. A legnagyobb probléma az volt, hogy a szilánk miatt orvoshoz kellett mennem, méghozzá magánkórházba, ott ugyanis nincs állami orvosi ellátás. Kulturált körülmények között, egy roppant helyes fogorvos látott el. "Azt hittem, öt perc lesz az egész, végül fél órára nyúlt a beavatkozás" – mesélte a Blikknek Wossala, aki azt is elárulta, már régen kihúzathatta volna a kérdéses tejfogat, de ragaszkodott hozzá. "Szerintem aranyos dolog, hogy felnőttkorában van még az embernek egy tejfoga! Mondhatni, a kabalafogam volt, így itthon egy dobozban őrzöm."

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: