2009-05-27 13:36:16• hírek • Parajdi Andrea

Workshopot szerveznek

Megyei szinten akarja kifejteni tevékenységét a nemrégiben alakult Pszichológia és Pszichoterápia Multikulturális Egyesülete. Első programjuk egy háromnapos nemzetközi workshop lesz.

A Pszichológia és Pszichoterápia Multikulturális Egyesület (AMPP) azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a szakterület specialistáit, tanácsadásokkal és kurzusokkal segítse a hozzá forduló klienseket. Emellett pedig azokhoz is szól, akik célként tűzték ki a pszichoterápiák országos és nemzetközi fejlesztését.

A „Pro Familia" Egyesülettel partnerségben az AMPP családi pszichoterápia témakörében három napos workshopot szervez Szatmárnémetiben. Az eseményre június 5-7 között kerül sor, amely nemzetközi szakembereket is városunkba csalogat.

A családterápiás képzésekkel foglalkozó magyarországi Dr. Tarján Emőke pszichiáter is részt vesz a találkozón, aki az elmúlt évek alatt számos kórházban kamatoztatta tudását, ezek mellett pedig a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének külső oktatója is.

A workshop három napján, három témára építik fel a beszélgetéseket, első ízben az emberi kapcsolatviszonyokat elemzik, majd szó lesz a magyar-amerikai származású pszichiáter Böszörményi Nagy-Iván elméletéről, aki a családterápia területének egyik alapítója. A workshop harmadik témája a Sharff és Sharff tárgykapcsolati elméletre épülő teória elemzése lesz.

Az érdeklődők bővebb információkért keressék fel az egyesület weboldalát, amely a  www.ampp.aaz.ro címen érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: