2013-11-15 11:34:57• hírek • (x)

Workshop és nyílt nap a Netmusicnál

November 28-30-án a NetMusic hangszer- és professzionális hangtechnikai kiegészítők bemutatójával vár.

Nem tudod, hogy mihez kezdj magaddal a borongós november utolsó napjain? Nekünk van egy remek ötletünk: látogass el a a Dana kereskedelmi központban található Netmusic hangszerkereskedésbe, ismerkedj meg a kínálattal, vegyél részt a professzionális kiegészítők bemutatóján. Valószínűleg meg fog jönni a kedved a zenéléshez és egy profi fülhallgatóval is gazdagodhatsz, ha a te nevedet húzzák ki a tombolán!

Akkor most jöjjön a program egy kicsit részletesebben. Három napon kersztül, minden nap 12 és 20 óra között vár románia legnagyobb hangszeráruházának bemutatóterme. Most megismerkedhetsz a bőséges kínálattal, ki is próbálhatod a hangszereket és részese lehetsz a workshopoknak, amelyen professzionális, nemrég megjelent hangszereket és stúdió-kiegészítőket mutatnak be. A három nap alatt itt lesz többek között Vas Attila, Demjén Ferenc billentyűse is, de magyarországról érkezett zenészek óránként tartanak majd egy-egy rövid akusztikus koncertet, hogy használat közben is bemutassák az údonságokat.

A három nap alatt megismerkedhetsz a legújabb Roland hangszerekkel: zongorákkal, szintetizátorokkal és a gitárosok által használt boss-pedálokkal. A szakemberek bemutatják majd a professzionális Genelec stúdiómonitorokat és az Audio-Technika mikrofonokat és fülhallgatókat. Tudod, hogy szól egy több ezer eurós fülhallgató? Használd ki az alkalmat és megtudhatod! Ha pedig a gitárok szerelmese vagy: megszólaltathatod a VGS hangszergyártó gitárjait!

A három nap alatt a lemezlovasok is megtalálják a szakmához elengedhetetlen eszközöket, ráadásul a legfrissebb Denon DJ márkájú termékeket.

Mindenki nyer, aki ellátogat a Netmusichoz!

Mindenki aki részt vesz a rendezvényen és ellátogat a Netmusichoz ezekben a napokban, az egy 50 lej értékű vásárlási utalványt kap ajándékba és bekerül a neve egy urnába, amelyből a rendezvény végén kisorsolják a fődíjat: egy profi, 800 lej értékű Audio-Technica M50-es fülhallgatót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: