2011-09-06 16:42:58• hírek • (x)

Wellness sziget Gyula szívében

Testi, lelki kényeztetésre, nyugodt pihenésre vágyik? Mindehhez remek helyszín a négycsillagos Wellness Hotel Gyula, mely a történelmi, mediterrán hangulatú kisvárosban számtalan programmal várja vendégeit.

A nemzetközi hírű gyulai várfürdő közvetlen közelében, egy szemet gyönyörködtető, ősfás liget szomszédságában találják a város első négycsillagos superior szállodáját, a Wellness Hotel Gyulát.
A teljes egészében megújult szálloda minden szegletéből visszaköszön a múlt, a várfalak, a Körösök páratlan szépségű természeti értékei. Az elegánsan kialakított környezet minden igényt kielégít, az esztétikum az építészeti megoldásokban épp úgy ott van, mint a környezet nyújtotta látványban. A medencepartján pihenve - a hatalmas üvegfalaknak köszönhetően - a szomszédos Csigakertben érezhetjük magunkat, testünk, lelkünk egyszerre töltődhet fel az éltető energiákkal.

Családbarát hotel - Amíg a felnőttek kikapcsolódnak a gyermekek sem unatkoznak majd
A Wellness Hotel Gyula 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal várja a minőségi szolgáltatásokat kereső vendégeket. Családbarát szállodaként egybenyitható szobákat is kínálnak, a kicsik tágas játszóházban, biztonságos gyermekmedencében szórakozhatnak, a programokról szakképzett animátorok gondoskodnak. Az apróságokat az étteremben speciális gyermekmenüvel várjuk.

Wellness Hotel Gyula

Aki gyakorló szülőként már utazott kisgyerekekkel, az tudja, hogy mennyire sok apró pici dolog lehet nagyon fontos és mi az, ami a családok számára igazán emlékezetessé teszi a pihenést. Nálunk az igényes környezet különleges figyelemmel párosul. A gyermekek pontosan tudják, érzik, hogy hol jó lenni. Az ő felhőtlen mosolyuk, önfeledt boldogságuk a garancia arra, hogy a szüleik is ki tudják pihenni magukat.

Apró vendégekkel érkezőknek babaágyat, gyermekágyneműt, fürdőszobai és szobai gyermekfelszereléseket, bekészítéseket, ételmelegítőt, vízforralót, az étteremben etető széket, gyermek-evőeszközöket és ételeket biztosítunk. A Csiga játszóház mesevilága lehetővé teszi, hogy az apróságok önfeledten élvezhessenek minden pillanatot, amit a biztonságos játékbirodalomban tölthetnek. Színes játékok, mesefilmek állnak rendelkezésre, mindez úgy, hogy biztosítjuk a hozzáértő gyermekmegőrzést, így a Wellness Hotel Gyula felnőtt vendégei is kikapcsolódhatnak és egy időre a saját szórakoztatásuknak szentelhetik figyelmüket.

Oázis - Ahol a szépség forrása lakozik


A szálloda Belső Wellness Oázisa maga a Paradicsom. A hatalmas üvegfalak kivételes panorámát tárnak a város legszebb parkjára. Itt a szépség, az egészség és a harmónia várja a testét-lelkét kényeztetni kívánó vendéget. A képzett szakemberek a világ egyik legősibb, egészségvédő rendszerével, a védikus tanításokra épülő programmal ismertetik meg az ide látogatókat. 
A szálloda zöld felületei, a szomszédos park és a Várkert ősfái, minden időben tiszta, friss levegőt biztosítanak, a csodás Csigakert kiváló helye a légző gyakorlatoknak, vagy fa- és fénymeditációs energiafeltöltő gyakorlatoknak, melyeket bárki könnyűszerrel elsajátíthat.

Wellness Hotel Gyula

Testünket finn szaunában, gőz-, infra-, sókabinban, élménymedencében, pezsgőfürdőben kényeztethetjük. E mellett vár a masszázs és aromaterápia, s ha megszomjaztunk a vitamin-bárban kortyolhatjuk az egészséges italokat. Ha mozgásra vágyunk a fitness teremben edzhetünk, majd a Szépségfarmban nyerhetjük vissza ápolt külsőnkét, ahol első osztályú, adalékmentes termékek alkalmazásával kozmetikai arc-, test- és spa kezelések, valamint fodrászat biztosít tökéletes kényeztetést, feltöltődést nemcsak a hölgyek, de az igényes urak részére is.

Gasztronómia - Finom falatok, jófajta nedűk


Jó falatok nélkül elképzelhetetlen a kikapcsolódás. A szálloda földszinti Körös Garden névre hallgató a'la carte étterme tavasztól őszig hangulatos kerthelyiséggel és bárral várja vendégeit. A Körös Garden Étterem kínálatából mindenki ízlésének megfelelően válogathat, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig, de megtalálhatja a régió gasztronómiájának kincseit is. Farkas Géza Mesterszakácsunk és csapata az egyéni kívánságokat is teljesíti, legyen az vegetáriánus, diabetikus, liszt-, tej-, és tojásmentes ételek. Az itallapon Békés megye pálinkakülönlegességei, hazánk tradicionális borvidékeinek kiemelkedő minőségi borai, minőségi pezsgők, koktélok, kávé-, és teakülönlegességek szerepelnek.

Wellness Hotel Gyula

A Büfé Étteremben a szállóvendégek fogyaszthatják el a svédasztalos reggelit és vacsorát. 
A sokszínű kínálatából mindenki ízlésének megfelelően válogathat, a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig. A várfürdő ősparkjára néző, hangulatos terasz kora tavasztól késő őszig tökéletes helyszínként, egyedülálló panorámával szolgál a félpanziós büféreggeli, büfévacsora elfogyasztására.

Jöjjön el hozzánk és szülessen újjá nálunk!

Wellness Hotel Gyula**** superior
H-5700 Gyula, Part u. 5.
Tel: +36-66/463-522
Fax: +36-66/561-520
E-mail: info@whgy.hu

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: