2010-11-16 13:58:15• hírek • (X)

Wellness oázis a debreceni Nagyerdő szívében

Komplex szolgáltatásokkal és akciós év végi csomagajánlatokkal várja a pihenni vágyókat az Aquaticum Gyógy és Fürdőközpont.

Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont Debrecen legszebb részén, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. Romániában az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a Termálfürdő kapcsán lett ismert a központ, azonban a fürdők mellett számtalan más szolgáltatást is kínálnak a vendégeknek. Négycsillagos családbarát wellness-szálloda, wellness-sziget, gyógyászati részleg, thai masszázscentrum és magyaros ételeket kínáló Vigadó Étterem is található a komplexumban.

A szállodát első sorban gyermekkel érkező családoknak ajánlják: kétlégterű apartmanjaikban kényelmesen elférnek a szülők a gyerekkel. Hétvégenként és iskolai szünetekben számtalan programot kínálnak a gyerekeknek: animációs programok és családi diszkó is szerepel a palettán.


Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont a debrceni Nagyerdő szívében
Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont a debreceni Nagyerdő szívében


A szálloda tovább bővíti azokat a szolgáltatásokat, amelyek a kisbabával és kisgyermekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják. A családoknak immár nem szükséges telepakolt autóval jönni, hiszen a szálloda előzetes kérésre a babák ellátásához szükséges eszközöket térítésmentesen biztosítja. Éttermében etetőszék segíti a családi étkezést. A szülők a félpanziós ellátásnál bébiételeket is választhatnak, a svédasztalos kínálatban pedig a gyerekek kedvencei is szerepelnek.

A szálloda csomagajánlataiban benne van a termálfürdő és az élményfürdő korlátlan használata, és mivel fürdők egy közvetlen folyosón keresztül megközelíthetőek, így egy szál fürdőköpenyben is le lehet menni fürdőzni.





A szálloda csomagajánlataiban benne van a termálfürdő és az élményfürdő korlátlan használata


A szálloda év végi csomagajánlatai:

Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** folyamatosan kínál kedvező akciókat a vendégeknek. Novemberben és decemberben a 2 éjszakás hétvégi akciós csomag 140 Euro helyett 110 Euróba kerül. Hétköznapokon a 2=3 csomag félpanzióval, élmény- és termálfürdő-használattal 120 Eurótól foglalható.

A szilveszteri csomagot érdemes időben lefoglalni, hiszen szilveszter kiemelt szezon, már most nagyon nagy az érdeklődés. A 4 éjszakás csomag szilveszteri gálavacsorával, félpanzióval és élményfürdőzéssel 419 Eurótól foglalható. A csomagajánlatok akciók megtalálhatóak román nyelven is a www.aquaticum.hu oldalon.



A szálloda kétlégterű apartmanjaikban kényelmesen elférnek a szülők a gyerekkel


A belvárosi Hotel Lycium is kedvező árú csomagokkal várja a Debrecenbe látogató turistákat. Aki szeretné a nagyon hangulatos Adventi vásárt megnézni, 2, 4 éjszakás csomagokból választhat 92 Eurótól. A szilveszteri csomag 3 éjszakára félpanzióval és december 31-i gálavacsorával 266 Eurótól foglalható. A csomagban egész napos élményfürdő-belépő is szerepel.


A belvárosi Hotel Lycium
A belvárosi Hotel Lycium egyes szobái különleges kialak0tású belső terasszal ellátottak


A Hotel Lycium Debrecen belvárosában található, a Déri Múzeum és a Debreceni Modern Művészeti Múzeum közvetlen szomszédságában. Egy rövid sétával a Nagytemplom is elérhető.

A szálloda 88 kétágyas, légkondicionált nemdohányzó szobával és 4 apartmannal várja a vendégeket - összesen 192 férőhelyet kínálva - melyek mind berendezésükben, mind szolgáltatásainak színvonalában tökéletesen megfelelnek a legigényesebb vendégek elvárásainak. Egyes szobák különleges kialakítású belső terasszal ellátottak, kellemes pihenési lehetőséget biztosítva. Az apartmanokban a nappali és a hálószoba mellett dolgozószoba, valamint zuhanyzóval és fürdőkáddal ellátott fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét.

A szálloda felső szintjén közel 400 m2-es wellnessrészleg található, ahol úszómedence, hagyományos és aromaterápiás szauna, infraszauna, jakuzzi és fitneszrészleg állnak az aktív életmódot kedvelők rendelkezésére. A hotelben található számos szakmai elismeréssel rendelkező Átrium Étterem, a magyar és nemzetközi konyha ételkülönlegességeit vonultatja fel szezonális és reformételekkel, kímélő fogásokkal. A Hotel Lycium csomagajánlatai tartalmazzák az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe szóló belépőt.



Debreceni panoráma


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: