2020-06-25 11:22:52• hírek • Szatmár.ro

Weinberger kávé, egyenesen a pörköldéből. Kóstolja meg ön is!

A Weinberger fennállása óta folyamatosan látja el vásárlóit minőségi termékekkel. Ebből az alapelvből kiindulva döntöttek úgy, hogy a megszokott Weinberger minőségi védjegy égisze alatt elhozzák Szatmárra azt a termékcsaládot, amelyet oly sokan kedvelünk: a frissen pörkölt, minőségi kávét.

Jó kávét bizonyára vásárolhatunk szerte a városban, viszont ami a Weinberger kávét igazán különlegessé teszi, az az, hogy hetente frissen pörkölik egyedi pörkölési eljárással, amelyet egy több mint 25 éves hagyománnyal rendelkező kolozsvári kávépörkölő manufaktúra szaktudása biztosít. 


A különösen gazdag ízvilág, a Weinberger blend a zöldkávéval veszi kezdetét, amelyet egy előre meghatározott eljárás szerint váltakozó hőfokon pörkölnek, majd a kívánt aroma eléréséhez házasítják a válogatott kávészemeket. Csak az arra igazán megfelelő kávébabok kerülnek a speciális, hermetikusan visszazárható csomagolásba, amely napfénytől és oxigéntől védett, egy egyirányú szelep pedig kivezeti a széndioxidot úgy, hogy nem enged be levegőt. 


A Weinberger kávéblend személyreszabottságot, odafigyelést jelent, hiszen egy olyan kávét sikerült összeállítaniuk, amely az általuk ismert vevők igényeinek tesz eleget. A kávébabok ellenőrzött eredete és a részletekre való figyelem a termelés minden szakaszában - a zöld kávé vásárlásától és tárolásától kezdve a pörkölésig és a csomagolásig - a legjobb minőségi garancia. Az egyedi keverék részét képező kávékat külön-külön pörkölik, megkóstolják, majd különböző százalékban házasítják, hogy kiemeljék a legfontosabb jellemzőket. A Weinberger blendet egy kerek íz határozza meg, amelyben a csokoládé és erdei gyümölcs fedezhető fel, a közepes savasság és az utóíz pedig dohány- és tejcsokoládé jegyeket közvetítenek.


A cég kínálatában a Weinberger blend mellett további 2 kávékülönlegesség található az origin kávék világából, illetve a továbbiakban hetente 1-1 új origin kávéval kívánják megörvendeztetni vásárlóikat. A két új kávékülönlegesség, amely azonnal elérhető üzleteikben, a monoorigin Nicaragua és monoorigin Costa Rica. Az Origin kávék a világ minden pontjáról érkeznek zöldkávéként. Mindegyiket eltérő módon pörkölték, a legjobb aromakihozatal érdekében. 


Ajándékozza meg magát Ön is egy különleges kávéélménnyel. Ehhez nem kell mást tennie, mint június 26-án, azaz pénteken 8 és 18 óra között ellátogatni a cég Hașdeu utcai üzletébe, ahol ez alkalommal a Weinberger original blend kávétípust illatolhatja és ízlelheti meg.


A Weinberger-üzletek elérhetősége:

Szatmárnémeti, Hasdeu utca 4 szám, a nagypiac szomszédságában.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8.30 - 18.00

Szombat:  8.00 – 13:30


és 


Károlyi út Bloc C22

Nyitvatartas: Hétfő-Péntek: 09:00-18:00

Szombat: 08:00-13:00



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: