2013-09-30 17:03:01• hírek • (x)

Weinberger: húsok a javából

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül
Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Igazi minőségi húsok Szatmárhegyről, a Nagypiac mellett található Weinberger hentesüzletből.

Nemrég nyitotta meg hentesüzletét a Nagypiac közelében, a Hasdeu utca 4. szám alatt a szatmárhegyi Weinberger farm. Akik már betértek ide, tudják, hogy minőségi, egészséges húsok és hagyományos receptek alapján készített hústermékek közül lehet válogatni.

A minőséget elsősorban a Weinberger filozófiája garantálja: az állatok csak természetes takarmányt kapnak, a farmon nevelkedő disznók, marhák a szagát sem ismerik a tápszereknek. Az állatok ridegtartásban nevelkednek, gyakorlatilag télen-nyáron a szabad ég alatt élnek és táplálkoznak.

A természetes környezet és a természetes táplálék is hozzájárul ahhoz, hogy a farmon nevelt állatok húsa sokkal természetesebb és ízletesebb lesz, mint az átlagos húsboltokban kapható termékek. 
Ráadásul a Weinberger márkanév alatt futó húsok között igazi különlegességeket is találunk. Kapható mangalicahús és az abból készült termékek valamint az Angus marha húsa is kapható a Weinberger-boltban.

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

A következőkben a bolt leendő vásárlóinak a segítségére sietünk, hogy könnyebb legyen a választás az ízletes húsok között. Milyen hús mire alkalmas a leginkább? Cikkünkben a sertéshús felhasználásának lehetőségeit mutatjuk be.

A comb: a sertés combját pörköltnek, tokánynak szokták felhasználni, de kiválóan alkalmas rántott szelet készítésére is. Darálni is szokták, így számos ízletes húsos étel készítésére alkalmas.

A lapocka: pörköltnek és gulyásnak ideális a sertés ezen része.

Rövid, és hosszúkaraj
: a karaj a sertés legnemesebb része, ebből készül a legfinomabb rántott hús. Kitűnő brassói aprópecsenye készíthető belőle és natúr szeletként elkészítve is nagyon finom. Érdemes megkóstolni a kolbásszal töltött karajt, felejthetetlen étel! A karaj csontja, az orjaleves alapanyaga.

Tarja: a sertés ezen része cigánypecsenyének a legjobb: szabad tűzön grillezve verhetetlen. Lehet belőle gulyást, aprópecsenyét is készíteni, vagdalt húsnak is nagyon jó alapanyag. A tarja csontjából szintén finom leves főzhető.

Oldalas: kétség sem fér hozzá, hogy felcsíkozva, fokhagymásan lesütve az igazi.

Dagadó: a legtöbben azért veszik a sertés ezen részét, hogy darált húsként használják fel.

Fej, láb, farok és az első csülök: A sertés ezen részeit legtöbbször kocsonyában látjuk viszont, hiszen a kocsonyakészítésnek ezek a hagyományos alapanyagai.

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: