2020-04-02 15:51:22• hírek • Szatmár.ro

Weinberger: a minőségi hústermékek házhoz jönnek

A Weinberger húsüzletei immár hét éve egyet jelentenek a minőségi, egészséges húsok és hagyományos receptek alapján készített hústermékek széles választékával. A speciális helyzetre való tekintettel, a Weinberger most érintésmentes házhoz szállítással kedveskedik hűséges vásárlóinak.

 

Mostantól akár házhoz rendelheti a Weinberger kiváló minőségű hústermékeit. A speciális helyzetre való tekintettel, a húsüzletekből akár telefonon is rendelhetünk, hamarosan pedig online is leadhatjuk rendeléseinket. Így a vásárlók saját biztonságukat szem előtt tartva, otthon várhatják az érintésmentes házhoz szállítást, ami 50 lej fölött ingyenes.  Telefonos rendelésekért hívja a (0726) 700 799 telefonszámot.

 

A Weinbergerről:

 

A minőséget elsősorban a Weinberger filozófiája garantálja: az állatok csak természetes takarmányt kapnak, a farmon nevelkedő disznók, marhák a szagát sem ismerik a tápszereknek. Az állatok ridegtartásban nevelkednek, gyakorlatilag télen-nyáron a szabad ég alatt élnek és táplálkoznak.

A természetes környezet és a természetes táplálék is hozzájárul ahhoz, hogy a farmon nevelt állatok húsa sokkal természetesebb és ízletesebb lesz, mint az átlagos húsboltokban kapható termékek. 
Ráadásul a Weinberger márkanév alatt futó húsok között igazi különlegességeket is találunk.

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Weinberger: természetes húsok, tartósítószer, mesterséges színezék nélkül

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: