2009-07-24 08:46:13• hírek • Szatmar.ro

Webber „vörös bika ” marad

Jövőre is a Mark Webber - Sebastian Vettel páros vezeti a Red Bull autóit.

Mark Webber marad az osztrák-angol Red Bull Racing pilótája 2010-ben is, jelentette be hivatalosan az istálló csütörtökön. Ezzel biztossá vált, hogy az „energiaital-gyárosok" változatlan felállásban szerepelnek majd a következő évben is, mivel Sebastian Vettelt is szerződés köti hozzájuk.

„Örülök neki, hogy 2010-re is szerződtettük Markot. Idén is bizonyította elszántságát és elkötelezettségét, főleg a biciklis balesete után. Eredményeit elnézve élete formájában van", áll a közleményben Christian Horner csapatfőnök nyilatkozata.

 

„Hihetetlenül boldog vagyok, hogy jövőre is a Red Bullnál versenyezhetek. A kevésbé sikeres években is élveztem a közös munkát. Most, hogy eredményesek vagyunk, érthetően még nagyobb élvezet a munka", nyilatkozta Webber.

Szintén a Forma1-el kapcsolatos, hogy az utóbbi napokban felmerült az a hír, mely szerint az újonc USF1 két veteránnal, Alexander Wurzzal és Jacques Villeneuve-el képzeli el a csapat jövőjét. Ezt azonban mindkét pilóta tagadja. „Egyáltalán nincs szó ilyenről. Engem senki nem keresett meg sem az újságtól, sem a csapattól", jelentette ki Villeneuve.



Webber jövőre is marad a Red Bullnál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: