2019-08-30 13:10:30• hírek • Bede Emőke

Vörös kód lépett érvénybe a petei határátkelőnél

Úgy tűnik, az augusztust itthon töltő, de az év többi részében külföldön dolgozó vendégmunkások elindultak, hogy egy szusszanásnyi pihenő után ismét felvegyék az igát, a már életvitelszerűen ott élő gyerekek pedig ismét visszaüljenek az iskolpadba.

Annak ellenére, hogy a Pete-Csengersima határátkelőnél jelenleg 7 kifele vezető sávot is megnyitottak, mégis hatalmas torlódás alakult ki. A politiadefrontiera.ro által közölt adatok szerint jelenleg egy órás várakozási idővel kell számolni, de a Csanálos felé tartóknak is állniuk kell kb. 40 percet. Noha máskor jó ötlet Érmihályfalva felé kerülni, de most ott is egyre nagyobb a dugó, jelenleg ott is fél órás várakozási időre kell számolni. Utóbbi két határátkelőnél 3-3 sávon haladnak a nyugatra tartó autósorok. A belépéssel nincs gond, legfeljebb 10-20 percet kell várni – tájékoztat a határrendészet.



Indulás előtt mindenképp érdemes ellenőrizni a határátkelőknél tapasztalható várakozási időket, de aki inkább a saját szemének hisz, annak ajánljuk figyelmébe a térfigyelő kamerák valós idejű felvételeit, melyet ide kattintva lehet elérni. Eseménymentes utat mindenkinek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: