2020-07-09 11:22:57• hírek • Bede Emőke

Vörös kód lépett érvénybe Szilágy megyében, miután két személyautó frontálisan összeütközött

Fotó: ISU Salaj
Fotó: ISU Salaj

Négy személy vesztette életét abban a borzalmas balesetben, mely csütörtökre virradó éjszaka történt a Szilágy megyei 19B jelzésű úton, Ipp és Szilágyzovány között.

A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy éjjeli 2 óra környékén egy Ipp irányából érkező férfi szabálytalan módon, a folytonos vonalon áthajtva kezdett előzési manőverbe, ám mielőtt még mielőtt visszatérhetett volna saját sávjába, frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval, melyet egy Bihar megyei sofőr vezetett. A balesetben négy férfi, a két sofőr, valamint a balesetet okozó autós két utasa a helyszínen életét vesztette, további négy személyt pedig súlyos állapotban szállítottak kórházba – közölte a balesettel kapcsolatban a Szilágy Megyei Rendőr-felügyelőség.


A sérülteket a zilahi kórház sürgősségi osztályára szállították. Az osztályvezető szakorvos szerint a 15 és 41 év közötti személyek mindegyike kritikus állapotban van, két pácienst az intenzív osztályon, kettőt pedig a sebészeti osztályon kezelnek.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: