2019-08-06 06:58:40• hírek • Közlemény

Vonzó fizetés és lakhatás az egészségügyben dolgozóknak

Kötetlen beszélgetésen vehetnek részt az idei PMN-en, a város és megye vezetőivel mindazok, akik az egészségügyben dolgoznak, hiszen számtalan lehetőség kínálkozik úgy a városban, mint szerte a megyében, a régióban.

 

A vonzó fizetés mellett a lakhatást is biztosítanak az érdeklődőknek. Az esemény nem csak azoknak szól, akik a régióban szeretnének a rezidens éveik után elhelyezkedni, hanem azoknak is, akik még csak most kezdték tanulmányaikat vagy, akik éppen döntés előtt állnak, hogy hova menjenek.
 

A Szatmár megyei elöljárók kiemelt célja a közegészségügyi rendszer modern alapokra történő helyezése, azonban mindehhez nem elég sorozatban nyerni az EU-s és országos projekteket, hanem szakemberekre van leginkább szükség. Ebből a megfontolásból a Szent-Györgyi Albert Társaság még Cseke Attila volt egészségügyi miniszter ideje alatt indította útjára a Partiumi Fiatal Orvosok Találkozóját, amely azóta is minden PMN elengedhetetlen eseménye, amelyet immáron hatodik alkalommal szerveznek meg.
 

Idén, augusztus 22-én 17 órától a No Pardon Pubban kerül sor kerekasztalbeszélgetésre, a kórház vezetősége mellett, számos magánklinika vezetője is meghívást kapott. A megszokottól eltérően idén nem csak a Communitas Alapítvány támogatta kiemelten ezt a kezdeményezést, hanem a Bethlen Gábor Alap is. A projekt lehetőséget teremt arra, hogy a magyar fiatalok szülőföldjükön maradjanak és tudásukat itthon kamatoztassák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: