2012-09-11 14:35:17• hírek • Szatmár.ro

Vonház Anasztázia nyerte a Miss Bikini 2012-t

A nyertes a leadott szavazatok 26,2%-ával lett első. A dobogósok mind értékes ajándékokat kapnak.

Véget ért a Szatmár.ro Miss Bikini 2012 elnevezésű szépségversenye, amelyre a hölgyek és lányok egy-egy jól sikerült, idei bikinis fotóval jelentkezhettek. Tíz szépség jelentkezett a versenyre, közülük választották ki a szatmár.ro olvasói a legszebbeket, akik értékes nyereményekben részesültek. Nem is hzzuk tovább az időt, hanem kihírdetjük a nyerteseket.

A legtöbb szavazatot, a leadott szavazatok 26,2 százalékát Vonház Anasztázia kapta meg, így ő viselheti a Miss Bikini 2012 megtisztelő címet is. Második helyezett lett Nagy Andrea, a leadott szavazatok 20,39 százalékával, míg a harmadik helyen Varga Bianca végzett  - ő a szavazatok 15,78 százalékát kapta meg.

A Miss Bikini 2012 verseny győztese, Vonház Anasztázia nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Az ő ajándéka a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete is. A Dóra Szépségszalon felajánlásával a nyeremények sora egy 100 lej értékű fodrászati utalványt is tartalmaz, a Trust Models pedig egy portfólió-fotózást ajánlott fel az első helyezettnek. A Salon Shop kozmetikai szaküzlet ajándéka egy 150 lej értékű vásárlási utalványa és egy 300 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak is örülhet.

Nagy Andrea nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Andrea ajándéka továbbá a PrimaGym 100 lej értékű, 10 órás kombinált bérlete, a Trust Models portfólió-fotózása, egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a Salon Shop kozmetikai szaküzlet felajánlásával és egy 200 lej értékű Eponge vásárlási utalvány.

Varga Bianca jutalma egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Örülhet továbbá a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletének, a Trust Models portfólió-fotózásának, egy 80 lej értékű vásárlási utalványnak a Salon Shop kozmetikai szaküzlettől és egy 100 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak.

Gratulálunk az értékes nyereményekhez!

A Miss Bikini 2012 szépségversenyünk médiatámogatója a City Rádió volt.

Vonház Anasztázia
Vonház Anasztázia

Nagy Andrea
Nagy Andrea

Varga Bianka
Varga Bianca

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: