2009-07-19 12:49:01• hírek • Godri Alpar

Voltunk. Játszottunk. Győztünk

A Szatmár.ro fergeteges győzelmével ért véget a Back Door Pubban megszervezett Darts Sajtókupa.

Délután 2-kor szatmárnémeti sajtósokkal telt meg a Back Door Pub, akiket a Steel Darts hívott össze. Az Informatia Zilei, a Gazet de Nord-Vest, a City Rádió, az Adevarul - Satumareonline.ro és a Szatmár.ro négyes csapatai álltak fel a darts táblák elé.

Gádoros Péter a Back Door Pub tulajdonosa ismertette a résztvevőkkel a játék menetét és a szabályokat, majd sorshúzással kialakították a négy csoportot. Végül három előtt pár perccel elkezdődtek a párbajok. A nézőközönség izgalmas mérkőzéseket nézhetett végig. A forró hangulatról pedig a szervezők gondoskodtak, akik jó zenével és üdítő italokkal fokozták a nézők és a résztvevők jó kedvét.



A legjobb csapatok


Sajnos néhány csapat nem várta meg a bajnokság végét, és emiatt egy-egy csapat csupán egy emberrel képviseltette magát. Így, Puscasiu Gabriella, az Informatia Zilei csapatából egyedül játszotta végig a délutáni mérkőzéseket. Elhivatottságát a Back Door Pub vezetői a legkitartóbb női játékos címmel díjazták.



Sört mindenkinek a nyertesek hordójából!


A közel hét órát tartó kupa után a Szatmár.ro csapata, az összes partit megnyerve vitte el a babérokat. A City Rádió csapata a második helyezést érte el. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy a rádiósok csapata igen sportszerű magatartást tanúsított azzal is, hogy sztoikus kitartással várta meg a bajnokság végét, és megtisztelte a nyertes csapatot azzal, hogy együtt kóstolgatták a fődíjat, ami egy külön csapra vert hordó sör volt. A harmadik helyezést pedig az Adevarul és a Satumareonline.ro közös csapat érte le. A tartalmas nyereményekért köszönet jár a Back Door Pub tulajdonosainak.

Jó volt ott lenni! Szép nap volt! Méltó ellenfelek, jó hangulat, sportszerű mérkőzések - Így lehetne röviden összefoglalni a Back Door Pub által megszervezett eseményt. Legyen még ilyen....


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: