2014-05-15 15:47:54• hírek • Szatmár.ro

Volt, aki még soha nem evett pizzát

Május 15-én, a déli órákban, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által működtetett Szent Jakab Idősnapközi tíz gondozottja a központ által számukra szervezett szabadidőprogram keretén belül egy Szatmárnémeti újközpontjában levő pizzázóba látogatott el.

A látogatás célja elsősorban az idősek mozgásterének kitágítása volt, emellett pedig ez egy kitűnő alkalom volt arra, hogy a központ látogatói közelebbről is megismerkedhessenek a fiatalság körében oly elterjedt szokással, a pizzázással.

A napközi egyik időse, Pista bácsi elmondása szerint még sohasem volt pizzázóban és pizzát sem evett még életében, ezért nagyon kellemes és finom élménynek bizonyult a közösen elfogyasztott ebéd.

A Szent Jakab Idősnapközi jelenleg tizenegy személy számára nyújt különböző szolgáltatásokat, és az itt gondozott idős személyek számára több alkalommal szervez szórakoztató és közösségi programokat. Jelenleg az idősnapközi még három szabadhellyel rendelkezik, így azok, akik szakápolásra, közösségre és családias környezetre vágynak, mindezt megtalálják a központ falai között.

A központ a közeljövőben további programokkal kíván kedveskedni látogatóinak, így jövő hónapban kirándulást terveznek, ahol a természetben különböző szórakoztató vetélkedőkkel teszik majd színesebbé az idősekkel eltöltött időt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: