2011-09-04 16:50:01• hírek • Szatmár.ro

Volt aki krumplit, volt aki kukoricát lopott

Két esetben is lopás miatt indítottak eljárást a Szatmár megyei rendőrség munkatársai. Ugyanis négy személy törvénytelen úton próbált hozzájutni a zöldséghez és takarmányhoz a szombati nap folyamán.

Szeptember 3-án, 14 óra után értesítette a 24 éves S. Balázs mezőfényi lakos a Nagykárolyi Rendőrséget arról, hogy a tulajdonában lévő kertből két ismeretlen személy közel 44 kilogramm burgonyát lopott el. A nyomozás következtében kiderült, hogy a 47 éves H. Paul és a szintén 47 éves K. Irina hatoltak be a férfi kertjébe.

A 66 lej értékű lopott burgonyát teljes mértékben visszaszolgáltatták tulajdonosának, a két személy ellen pedig bűnvádi eljárást indítottak.

Ugyanezen a napon a Mezőpetri Rendőrség munkatársai őrjárat közben állítottak meg két állatok által vontatott szekeret, amelyeket a 26 éves Z. Florin és a a 68 éves D. Károly irányított. Ellenőrizve a szekereket a rendőrök 260 kilogramm kukoricára bukkantak, majd megállapították, hogy a javakat egy piskolti kereskedelmi vállalat parcellájáról hozták el.

A lopott árút teljes mértékben visszaszolgáltatták a sértett félnek, és ez esetben is eljárást indítottak a két férfi ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: