2016-02-22 13:05:22• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg autós okozta a vasárnap esti láncbalesetet a Hegyi úton

fotó: http://obiectivsm.ro
fotó: http://obiectivsm.ro

Öszesen három személygépkocsi rongálódott meg abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap este történt Szatmárnémetiben, a Hegyi úton, a Billa bevásárlóközpont előtt. Szerencsére komolyabb testi sérülés nem történt, a balesetet okozó férfiról viszont kiderült, meglehetősen ittas állapotban ült a kormánykerék mögé.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 19 óra körül történt a Hegyi (Octavian Goga) és a Dohánybeváltó (Anderco) utcák kereszteződésében. A lázári illetőségű Marius P. vélhetően nem vette észre, hogy az előtte lévő járművek állnak, így belerohant az egyikbe, amelyet nekilökött az előtte állónak.

A rendőrség közleménye szerint a 44 éves autós erősen ittas volt, a szonda 0,85 mg/l alkoholszintet regisztrált leheletében.

A helyszíni beszámolók szerint a sor elején álló gépkocsi a Dohánybeváltó utca felé szeretett volna letérni, de elsőbbséget kellett adnia a szemből érkezőknek, ezért gyűlt fel mögötte több gépkocsi is.

A tavaly augusztusban felállított, de csak októberben beüzemelt közlekedési lámpa sajnos csak nehezíti a közúti közlekedést a forgalmas útszakaszon: különösen megtévesztő lehet például, amikor zöldet mutat, de az autók állnak, a sor pedig egyre hosszabb, mert a szemben közlekedők miatt az első gépkocsi nem tud letérni balra a Dohánybeváltó utcára. Vagy jobbra a tömbházak közé...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: