2005-08-09 22:22:44• hírek • Szatmár.ro

Energiavámpírok

Korunk vámpírjai a klasszikus rémtörténetek szereplőivel ellentétben nem mások vérét szívva táplálják magukat. Kedves, már-már szívélyes emberek ők, akik feltűnően keresik a társaságot, hogy mások energiájának megcsapolásával, leszívásával pótolják hiányzó életerejüket.

A köztünk élő energiavámpírok elleni hatásos védekezés eszközeivel a Harmonet írása foglalkozott.  Tevékenységük nem tudatos, ők maguk lennének a legjobban meglepve, ha valaki felvilágosítaná őket arról, mit is csinálnak. Honnan tudjuk meg, ha valaki energiavámpír? Ha leülünk valakivel beszélgetni, és miközben semmi olyan nincs a beszélgetés témakörében, ami egyébként próbára tenné idegeinket, türelmünket, és mégis kezdünk fáradni, figyelmünk elkezd lankadni, akkor tudhatjuk, hogy ilyen emberrel akadtunk össze.

Felmerül a kérdés, hogyan védekezhetünk? A legegyszerűbb, ha kezünket és lábunkat keresztbetéve rövidre zárjuk saját energia "áramköreinket". Vagy képzeljük azt, hogy egy energiával telt átlátszó üvegbúrát eresztünk lassan magunkra, ezzel feltöltve magunkat energiával.

stop.hu 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: