2011-01-04 16:51:15• hírek • Szatmár.ro

Vízvezeték Kökényesden

A vezetékes ivóvízhálózat megvalósítása számít 2011 legnagyobb kökényesdi tervének - osztotta meg portálunkkal az információt Simon Levente polgármester.

Voltak már eredményesebb évek, viszont összességében 2010-re sem lehet panasza a kökényesdi önkormányzatnak. A munkacsoport elbocsátása, a közvilágítás megszüntetése voltak a legfőbb megszorító intézkedések, adósság nincs, és ráadásul több, látványos beruházást sikerült kivitelezni a tavaly. Simon Levente polgármester szerint a járdaöntés került a legtöbbe: Kökényesd és Csedreg főutcájának immár mindkét oldalán van gyalogjáró.

Több éve tervezik, az év utolsó részében sikerül létrehozni a futballpályát, amelynek köszönhetően lehetőség adódik arra, hogy idéntől feléledjen a legendás Ugocsa nevű futballcsapat. Árkokat mélyítettek, karbantartották a mellékutcákat.

A vízvezeték kiépítésére már az ősszel elkezdődtek az előkészületek - a hálózatot a halmi vezetékrendszerre csatlakoztatják majd rá, és a munkálatok is elkezdődnek, amint kitavaszodik. Ugyancsak megindul a kormánytámogatással megvalósítandó új iskola építése, amely a községháza mellett kap helyet. Az elöljáró szerint amennyiben lehetőség lesz rá, úgy több mellékutca aszfaltozását is megoldják az új esztendőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: