2018-11-12 11:29:10• hírek • Bede Emőke

Vizsgára gyakorolt, csak épp oktató nem volt vele

Megdöbbentő eseményről számolt be hétfőn a Helyi Rendőrség: egy olyan fiatal lányt értek tetten, aki jogsi nélkül kocsikázott a városban.

A mindössze 20 éves H. Mihaela Mariana igencsak bátran, vezetői engedély nélkül autózott, s talán pont ezért nem ismerte fel a Behajtani tilos! táblát. A figyelmeztetés ellenére ugyanis egy Audi volánjánál ülve behajtott oda, ahova nem lett volna szabad. Ez természetesen nem kerülte el a rendőrök figyelmét sem: megállították, s igazoltatni szerették volna. Ekkor derült ki, a fiatal nőnek nincs jogsija, elmondása szerint azonban épp a gyakorlati vizsgára készült egy kicsikét, amikor a rendőrök lekapcsolták. Csak épp oktató nem volt vele. Ha lett volna, talán felvilágosítja, mit is jelent az a bizonyos tábla.


H. Mihaela Mariana természetesen nem úszta meg büntetés nélkül a kocsikázást, de az a 39 éves férfi sem, aki vele utazott. A helyzetet ugyanis S. Levente tovább tetézte azzal, hogy nem volt hajlandó igazolni magát és szitkozódni is kezdett, amikor a rendőrök felelősségre vonták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: