2018-09-07 05:21:51• hírek • Blikk.hu

Vizsgálják a rendőrök a Família Kft. sztárjának tragikus halálát

Váratlan tragédia: elhunyt Ádám Tamás (†66), az 1990-es évek sikersorozata, a Família Kft. közkedvelt családfője, Szép Károly.

A Nagy Sándor Tamás néven született színművész fővárosi otthonában halt meg: úgy tudjuk, a szomszédok találtak rá, akik értesítették a mentőket. Lakásánál órákon keresztül dolgoztak a rendőrök, a körülményeket általános közigazgatási eljárásban vizsgálják.
 

A házzal szemben lévő vöröskeresztes irodában dolgozó egyik hölgy úgy mesélte lapunknak, hogy délelőtt 11 órakor érkeztek a mentők és a rendőrség, majd később a halottaskocsi is az épülethez, és egészen a délutáni órákig tartott a helyszínelés, amelynek végeztével két szatyor gyógyszerrel távoztak a szakemberek.
 

Pedig korábban semmi jel nem utalt arra, hogy a színész kedélybeteg lett volna, internetes közösségi oldalán előző nap még aktívan posztolt, dalokat osztott meg, valamint több üzenetet is írt ismerőseinek. Felkerestük Ádám Tamás környékbeli törzshelyeit, ám az ott dolgozók sem tudtak arról, hogy a művésznek problémái lettek volna. Tavaly még a Blikknek is büszkén mesélt arról, hogy húsz év után ismét nagypapa lett.
 

– Sokkoló és mellbevágó ez a hír. Borzalmas, fiatal volt még ahhoz, hogy elmenjen! – kezdte Csonka András (53), aki nem sokkal hívásunk előtt értesült egykori kollégája haláláról. – Nemrégiben posztolt egy közös képet tündéri unokájáról, de rendszeresen kommenteltük egymás dolgait. Meghatározó ember volt az életemben, sok időt töltöttünk együtt a Família Kft. forgatásain kívül is, én hoztam-vittem ugyanis kocsival. Sanyi, mert nekem ő az, édes pasi volt és jó színész – emlékezett szomorúan Pici.
 

Esztergályos Cecília (75), aki a népszerű sorozatban az Ádám Tamás által alakított Szép Károly feleségét, Ágicát alakította, egy nappal korábban még beszélt a színésszel.

– Szerdán még hívott! Amiatt, hogy nem tud ott lenni egy épp szervezés alatt lévő közönségtalálkozón, mert Győrbe kell utaznia. Nem értem, mi történhetett Sankóval – sopánkodott Esztergályos, aki folyamatosan tartotta a kapcsolatot kollégájával.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: