2017-04-28 17:30:13• hírek • x

Úgy élvezem én a strandot – főleg ha koncerttel is vár

„Úgy élvezem én a strandot...és ott még bambi is kapható”, szól az ismert sláger. Nos, a krasznamihályfalvai strandon bambi pont nem kapható, ám ámulatba ejtő pihenési és szórakozási lehetőségekkel várja vendégeit – május elsejétől!

A hideg hónapokat követően ugyanis hétfőn megnyílik a környék kedvenc strandja, a szezonnyitó pedig igazán emlékezetesnek ígérkezik, a szervezők ugyanis meglepetéssel várják vendégeiket: fellép az Original együttes és dj. Codre is.

A krasznamihályfalvai strandot azonban nem csak május elsején érdemes felkeresni, hisz egész évben használható a hidromasszázs-elemekkel ellátott termálvizes medence. Az ebben található gyógyvíz számos megbetegedésre és tünetre jelent gyógyírt - nem csoda hát, ha a környező megyékből is ide jönnek gyógyulni elsősorban az idősebb generáció tagjai. A mihályfalvai gyógyvíz kitűnő egyebek mellett reuma, bénulás kezelésére, valamint törések és ficamok utáni rehabilitációra. A termálvizes medence mellett pedig kádfürdőzésre is van lehetőség. A szaunázás szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, a forró gőzben történő méregtelenítésnek. A szolgáltatások sorából pedig nem marad ki a frissítő masszázs sem.

Talán nem is teljesen helytálló, amikor strandot írunk, hisz Krasznamihályfalván igazi turisztikai központ fogadja az aktívan szórakozni, pihenni és gyógyulni várókat. Soroljuk! A repülés szerelmeseit le- és felszállópálya várja, kisebb sportrepülőgépekkel akár a magasból is megismerkedhetünk a környékkel. A gyerekek játszótéren is szórakozhatnak, az éhséget étteremben lehet oltani. Aki úgy dönt, hogy ott is alszik, az egy két és egy három csillagos szálloda, 20 faház, illetve a kemping között válogathat.

Aki pedig horgászni (is) akar, annak horgásztó is a rendelkezésére áll.

Mivel az évek óta borzasztó állapotban lévő utat is elkezdték megjavítani, a krasznamihályfalvai strand és turisztikai központ ideális szórakozási, pihenési és gyógyulási lehetőséget biztosít. Ráadásul május elsején, hétfőn dj. Codre és az Original együttes is gondoskodik arról, hogy emlékezetes legyen az idei szezonnyitó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: