2017-06-14 14:21:31• hírek • Szatmár.ro

Vizsgálják a Szatmárnémeti Strand koncessziós szerződését

Több, egyelőre használaton kívüli területet is elveszíthet a strandot működtető cég.

Szatmárnémeti polgármestere szerdai sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy sikerült megegyeznie a strand üzemeltetőivel, ők fognak ugyanis termálvizet biztosítani az Iskolai Táborok területén található medence feltöltéséhez. Így a Szatmárnémetiben táborozó gyerekek számára egy újabb szórakozási lehetőséggel bővül az itt töltött idő.

A strand ügyében azonban egy sokkal komolyabb dolog is szóba került. A polgármesteri hivatal ugyanis létrehozott egy bizottságot, amely az önkormányzat és a Nord-Vest Termal Park üzemeltetői között élő koncessziós szerződést vizsgálja. Tudvalevő ugyanis, hogy a cég komoly fejlesztéseket ígért, ám ezekből vajmi kevés valósult meg.

Kereskényi Gábor elmondása szerint könnyen meglehet, hogy a cég elveszíti a strand területének egy részét - azt, ahová fejlesztéseket tervezett, de nem csinált végül semmit. Így a strand területe a befektető számára a most használatban levő medencékre és környékükre zsugorodna. Az így megszerzett területet - például a strand Szamos-parton, az árterületen levő részét - a város maga hasznosíthatná.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: