2017-08-10 12:49:14• hírek • Kocsis Zoltán

Vizsgálatot indít a rendőrség a strandbaleset ügyében

Csaknem tragédia történt szerdán a szatmárnémeti strandon, amikor majdnem vízbe fulladt egy hét éves kislány. A gyereket sikerült azonban még idejében kihozni a vízből, a strand egészségügyi felelőse pedig szinte a halálból hozta vissza. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A nap hőse egyértelműen a 68 éves Marius Matei. Ő az, aki visszahozta az életbe a kis Angelát. A gyerek ismeretlen okból kifolyólag elmerült a medence vizében. Amikor a partra emelték, már nem volt pulzusa. Matei, aki hosszú éveken keresztül dolgozott a sürgősségin, szívmasszázst alkalmazott és hosszú perceken keresztül próbálta újraéleszteni a gyereket. Igyekezete szerencsére sikerre vezetett.

Mire a mentősök a helyszínre értek, a gyerek életfunkciói a normális értékeken belül működtek.

Köszönhetően elsősorban Marius Matei hozzáértésének, illetve annak, hogy a medence alján mozdulatlan fekvő kicsiny testének egy másik kislány nekiütközött és elkezdett segítségért kiabálni. Szerencsére még időben.

A Szatmár Megyei Rendőrség hivatalból vizsgálatot indít az ügyben, gondatlanságból elkövetett testi sértés címén. Ki akarják deríteni, miként történhetett a baleset, amely kis híján tragédiába torkollott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: