2009-03-27 09:41:54• hírek • Szatmár.ro

Vizsgálatot indít a prefektus

A helyi sajtóban szárnyra kapott hírek szerint, fennáll a gyanúja annak, hogy Szatmár megyében is történtek visszaélések a jogosítványkibocsátások terén. Radu Giurca prefektus ügyészségi vizsgálatot kért az ügy felderítésére.

Tavaly több nagyvárosban jogosítványokkal való visszaélések kerültek nyilvánosságra. Szatmár megyében egyelőre nem derült fény hasonlóra, azonban a sajtóban megjelent hírek szerint, nem kizárt, hogy a Szatmár Megyei Jogosítvány-kibocsátási és Gépjármű-bejegyzési Hivatal munkatársai is követtek el hasonló visszaéléseket.

 

Radu Giurca prefektus az elmúlt napokban megbeszéléseket tartott az érintett intézmények vezetőivel, majd pedig ügyészségi vizsgálat elindítását kezdeményezte.

A prefektúra közleményében azzal indokolja a Giurca által kért vizsgálatot, hogy még a gyanú árnyéka se vetődjön az ott dolgozókra, hogy esetleg korrupciós ügyben lennének érintettek. A prefektus arról biztosított minden állampolgárt, hogy amennyiben mégis kiderülne, hogy a szatmáriak „sárosak az ügyben", funkciótól függetlenül viselni fogják annak következményeit.

Országszerte több városban derültek ki botrányok

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: