2019-11-07 11:12:24• hírek • Bede Emőke

Vizsgálat indult a szabálytalanul parkoló rendőrautó ügyében

Fotó: Ridicari auto Satu Mare Facebook-csoport
Fotó: Ridicari auto Satu Mare Facebook-csoport

Egy tökéletes világban az egyenruhások az uniformis felöltésekor vállalják és be is tartják azt, hogy úgy szolgálati időben, mint azon kívül követendő példát mutatnak a civilek számára. Épp ezért okozott akkora felháborodást az a fénykép, mely szerdán bukkant fel a közösségi médiában.

A fotó tanúsága szerint ugyanis egy rendőr a szolgálati autóval szabálytalanul, a Petőfi Sándor és a Constantin Brancoveanu utcák kereszteződésében, épp a gyalogátkelőn parkolt le, azaz oly módon, melyért egy civilt szemrebbenés nélkül megbírságolnak, mi több, akár a lopóautót is riasztják. A helyzet súlyosságát pedig csak tetézi, hogy a rendőrautó a késő esti órákban is ott állt. A bejegyzés eljutott a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőséghez is, mely közölte, belső vizsgálatot fognak indítani az ügyben, majd miután mérlegelik ennek eredményeit, a lehetséges szankciókról is dönteni fognak.


Egyébként puszta kíváncsiságból megnyitottuk a Google térképszolgáltatását is, mely az érintett utcáról csak 2012-es fotókkal rendelkezik, azonban nem kis meglepetésünkre 7 évvel ezelőtt is ugyanott állt egy rendőrautó. Bevett szokás vajon a szabálytalan parkolás vagy puszta véletlen? Döntsék el önök.


Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: