2012-07-27 11:55:50• hírek • Szatmár.ro

London 2012 - Tippelj és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Melyik ország szerez több aranyérmet? Magyarország vagy Románia? A jól tippelők között sorsolunk!

Értékes nyereményeket sorsolunk ki olvasóink között, akik helyesen tippelik meg, Románia vagy Magyarország szerez több aranyérmet a 2012-es Olimpiai Játékokon! A jól tippelőkre igazi nyereményzápor vár: három hosszú hétvégét, VIP-Primagym bérletet, vásárlási utalványokat és egy üveg italt is kisorsolunk!

Kis segítségként eláruljuk: 2000-ben, a Sydney-ben megrendezett játékokon Románia 11 aranyérmet szerzett, Magyarország pedig 8-at. A következő Olimpián, 2004-ben az athéni játékokon a két ország egyaránt 8-8 aranyat szerzett, 2008-ban pedig Románia 4, Magyarország pedig 3 olimpiai bajnoki címmel lett gazdagabb. De mi történik idén Londonban? Egy évvel ezelőtt az USA Today internetes kiadásában elindított Olympic Medal Tracker-program 8 magyar aranyat és egyetlen román aranyat jósolt... Igaza lesz-e a programnak?

Tippelni a Szatmár.ro Facebook oldalán lehet az alábbi linken. Ha még nem lájkoltad a Szatmár.ro oldalát, azt most megteheted, majd kitöltheted az űrlapot - ezen az űrlapon meg kell adnod a tipped, illetve elérhetőségeidet, hogy értesíthessünk, ha neked kedvezett a szerencse a sorsoláson! A játékra való jelentkezést augusztus 8-án éjfélkor zárjuk, a sorsolásra és eredményhirdetésre pedig augusztus 13-án kerül majd sor.

Amit a jól tippelők között kisorsolunk:
- három darab, két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásával
- három darab, egy hónapos, minden mozgásforma gyakorlására feljogosító VIP bérlet a Primagym Egészségközpont felajánlásával
- egy 50 lejes és egy 30 lejes vásárlási utalvány, illetve egy üveg Transilvanicum a Backdoor Pub felajánlásával

Kattints, ha részt vennél a játékban!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: