2014-08-13 16:13:21• hírek • Szatmár.ro

Vízosztási akciót szervez a Caritas

Augusztus 14-én, csütörtökön Szatmárnémeti két pontján is ásványvizet osztanak a gyalogosoknak.

A következő napokra nagy kánikulát jósolnak a meteorológusok, így érdemes meggondolni, hogy csütörtökön vagy pénteken kimerészkedünk-e a lakásból - persze csak akkor, ha van választási lehetőségünk.

A nagy hőségre való tekintettel az elmúlt évek szokásához híven a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet augusztus 14-én vízosztási akciót szervez Szatmárnémetiben. Az akció a következő program szerint zajlik majd: 12.30 és 14.30 között a Corneliu Coposu sétányon, a Romtelecom előtt, szemben a Szamos áruházzal osztanak majd hideg ásványvizet, majd 14.30 és 16.00 között a Caritas önkéntesei a Divatház előtt kínálják meg a gyalogosan közlekedőket egy-egy pohár vízzel.

Az akció során a szervezet munkatársai, önkéntesei 40 liter ásványvizet osztanak ki egyszer használatos, műanyag poharakban, az egészségügyi követelményeknek megfelelően.

Akinek nincs dolga a városközpontban, az is figyeljen arra, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyasszon a nagy hőségben, hiszen ilyenkor kiemelkedő fontosságú a megfelelő folyadékbevitel - mondják a szakértők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: