2014-06-10 14:08:47• hírek • Szatmár.ro

Vízkimaradás várható

Keddről szerdára virradó éjjel vízkimaradás várható a megyeszékhely bizonyos zónáiban. Elkezdődnek ugyanis a Fabricii utcai fővezeték rehabilitációs munkálatai.

Kisebb kellemetlenségekre számíthatnak azok a szatmárnémeti lakosok, akik a Fabricii utca, a 14 Mai lakónegyed, illetve az Unirii (Honvéd) utca és Gh. Baritiu (Tiszaújlaki) út környékén laknak, ugyanis keddről szerdára virradó éjjel több órás vízkimaradás várható a megyeszékhelynek ebben a zónájában.

A vízkimaradás oka, hogy elkezdődnek a Fabricii utcai fővezeték rehabilitációs munkálatai. A felújítás a „Szatmár megye ivóvíz- és csatornahálózatának infrastrukturális bővítése és rehabilitációja" nagyszabású projekt keretében valósul meg, mely megyénk számos városát és vidéki településeinek lakosait érinti. A projekt az Európai Unió Környezetvédelmi Ágazati Programjának keretében nyert támogatást.

A most sorra kerülő munkálatok miatt előfordulhat, hogy június 11. és július 8. között elszíneződhet a víz a háztartásokban. Az ezzel kapcsolatos lakossági bejelentéseket a 0261-721051 vagy 0734-221096 telefonszámokon lehet tenni a vízszolgáltatónál.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: