2019-01-23 12:31:02• hírek • Bede Emőke

Vízipisztollyal raboltak ki egy Dolj megyei játéktermet

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Krimikbe illő jelenetek színhelye volt hétfőn egy Dolj megyei község, Cetate: a helyi játéktermet kirabolták. A krimi azonban csak eddig tartott, ezen a ponton a történet vígjátékba csap át, ugyanis a rablást egy ártatlan vízipisztollyal követték el. De ez még mind semmi!

Amint arról az observator.tv beszámol, az elkövető nem egyedül sütötte ki a tervet, hanem 20 éves barátnőjével közösen, aki történetesen épp az érintett játékteremben dolgozott. Az előre kigondolt forgatókönyvnek megfelelően a fiú egy símaszkot húzott fejére, kezébe pedig egy feketére mázolt vízipisztolyt vett, így rontott be a lány munkahelyére.
 

A pénzt követelő, fegyverrel hadonászó elkövetőnek a „bepánikolt” lány szó nélkül átadta a bevételt, majd megnyomta a pánikgombot és kétségbeesetten tárcsázta a 112-t. Az ügyben nyomozást lefolytató rendőrök azonban hamar átláttak a szitán, a terv füstbe ment. A bűnöző párost elfogták, majd 24 órás őrizetbe vették őket. A szerdai nap során a bíróság fog dönteni 30 napos előzetes letartozatásukról. Mivel a csalásra seperc alatt fény derült, így a zsákmányolt 7000 lejből sem tudtak elkölteni semmit, a rendőrség teljes egészében visszaszerezte az összeget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: