2014-04-14 09:19:28• hírek • Blikk.hu

Vízi mentőnek állt Miamiban Bunyós Pityu

Bunyós Pityu, alias Szikora István vízi mentő lett! A legendás bokszoló a David Hasselhoff által alakított Mitch Buchannonnek érezhette magát, ugyanis a vízi mentőknek fenntartott kilátóból fürkészhette a tengert.


Pityu részt vett egy úszásvizsgán is, amelyen ugyan elbukott, de a parton segédkezhet, például a csinos hölgyek mesterséges lélegeztetésében.

- Most is, mint hat évvel ezelőtt, egykori ellenfelem, Lennox Lewis meghívására jártam Miamiban. Arra akartak rávenni, hogy a jövőben foglalkozzak ottani fiatalokkal, és neveljek ki a profi boksz világában is sikeresen szereplő ökölvívókat - mesélte Pityu, aki természetesen a strandolást sem hagyta ki.

- Rögtön összehaverkodtam a helyi vízi mentőkkel, akik a testalkatomat látva azt kérték, álljak be közéjük. Megkérdezték, jól úszok-e, amire én az igazat mondtam: Hosszú Katinka sokszoros világbajnok és olimpiai bajnok úszónő tanított, igaz, azt nem tettem hozzá, hogy azért nem bizonyultam tökéletes tanítványnak - mesélte nevetve Pityu, ám hamar kiderült, hogy füllentett úszóképességéről, de azért a miami beachi vízi mentő szövetség tiszteletbeli tagjai közé fogadta.

Még több Blikk bulvár hírért kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: