2012-07-02 15:04:05• hírek • Póti Orsolya

Vizet osztanak a civil szervezetek

A hétfői nap folyamán Szatmárnémetiben két helyen is egy-egy pohár vízzel várták a járó-kelőket a civil szervezetek önkéntesei. A Szatmári Caritas Szervezet folytatja két héttel ezelőtt megkezdett akcióját, a helyi Vöröskereszt pedig július 2-tól kapcsolódott be a tevékenységbe.

A kánikulára való tekintettel a Szatmári Caritas Szervezet folytatja két héttel ezelőtt megkezdett akcióját: a szervezet önkéntesei vizet osztanak a megyeközpontban. Július 2-án, hétfőn 13.00-15.00 óra között a Zsidó korzón várták egy-egy pohár vízzel az arra járókat, kedden a Corneliu Coposu sétányon osztanak vizet, szerdán pedig az I.C. Brateanu sugárúton, az egykori telefonpalota környékén osztanak vizet szintén 13.00-15.00 óra között.

A Román Vöröskereszt Szatmárnémeti fiókjának önkéntesei a Corneliu Coposu sétányon kínálják a vizet a járó-kelőknek és vérnyomásmérést is végeznek. „Szervezetünk önkéntesei hétfőn 10.00 -18.00 között várják a lakosokat, és addig folytatják az akciót, amíg a kánikula tart. Kedden és valószínűleg szerdán is vizet osztunk és vérnyomást mérünk." - mondta el Rodica Borlan, a szatmári Vöröskereszt vezetője.

Most hogy beköszöntött az igazi kánikula, érdemes mindenkinek fokozottan odafigyelni szervezetünk megnövekedett vízigényére és az elegendő mennyiségű vízfogyasztásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: