2018-10-19 07:05:54• hírek • Bede Emőke

Vízbe fulladt egy nyolcéves kislány

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Tragikus esemény színhelye volt csütörtök délután a Szatmár megyei Alsószopor: egy juhász egy eszméletlen kislányra bukkant a Kraszna vizében.

A Szatmár Megyei Mentőszolgálat szóvivője, dr. Tarta Lucian elmondta, a mindössze nyolcéves kislányra egy juhász talált rá, aki azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, mi több, a mentők kiérkezéséit küzdött a gyermek életéért. A diszpécser utasításait követve ugyanis szívmasszázzsal és szájon át való lélegeztetéssel próbálta meg visszahozni a lányt az életbe.
 

A 15:56-kor befutó segélykérés nyomán a szerencsétlenség helyszínére a sarmasági, a tasnádi és a szatmári mentőállomásról is indult egy autó, végül a Szilágy megyeiek érkeztek ki a Kraszna-partra leghamarabb, de alig egy perccel később a tasnádi kollégák is befutottak. A csapatok közösen próbálták újraéleszteni a gyermeket, azonban hosszas próbálkozásuk ellenére sem sikerült életet lehelni az apró testbe. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
 

Hogy a nyolcéves kislány miként került a vízbe, egyelőre nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy az ügyben nyomozást indítottak, hogy tisztázzák a tragédia körülményeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: