2015-03-19 11:32:10• hírek • Szatmár.ro

Víz és fenntartható fejlődés

Nyílt nappal és népszerűsítő kampánnyal készül az Apaserv a Víz Világnapja alkalmából.

„Víz és fenntartható fejlődés" a mottója az idei Víz Világnapja alkalmából szervezett rendezvényeknek szerte a világon. Ez a nap alkalmat ad arra, hogy felismerjük a tiszta ivóvíz és környezetünk védelmének fontosságát.

Az Apaserv pénteken, március 20-án nyílt nappal és népszerűsítő kampánnyal készül erre a jeles napra. Szatmárnémetiben bárki számára látogatható lesz a kakszentmártoni vízüzem, illetve a szennyvíztisztító telep 9-14 óra között.

Az Október 25. téren pedig egy a vízszolgáltató tevékenységét bemutató sátor lesz felállítva, mely 10 órától lesz látogatható. Az érdeklődők itt megtudhatják, hogyan működik a szatmári vízszolgáltatás, szennyvíztisztítás, illetve, hogy milyen fejlesztések vannak folyamatban jelenleg szerte a megyében a vízszolgáltatás színvonalának javítása érdekében.

A rendezvényen részt vesz a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség. Ez alkalomból a használt étkezési olaj szelektív gyűjtésének népszerűsítését végzik majd. Gyűjtési pontokat létesítenek nem csak a megyeszékhelyen, hanem Nagykárolyban, Tasnádon, Avasfelsőfaluban, Erdődön és Sárközújlakon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: