2014-03-04 09:16:59• hírek • Szatmar.ro

Elszíneződhet a víz

Február 22-én egy magas nyomású ivóvízvezeték működésében keletkezett meghibásodás a szatmárnémeti Fabricii utcán, melynek következtében a napokban csökkentett víznyomással látta el ügyfeleit az Apaserv Rt. ezen a környéken. A hiba elhárításán napokon át dolgoztak a szakemberek, hétfőről keddre virradó éjjel azonban ismét teljes nyomással folyik majd a víz a háztartásokban.

A fentebb említett vezeték igen elavult, így a magas nyomás miatt, a benne található lerakódások az ivóvíz elszíneződéséhez vezethetnek. Az Apaserv Rt. az ezen a városrészen található tűzcsapok mosásával igyekszik megelőzni, hogy minél kevesebb elszíneződött víz jusson a háztartásokba.

A keletkezett zavar a Trandafirilor, I.Chendi, Argesului, Gh. Baritiu, Fabricii, Rodnei, Odobescu, Toamnei, Ady Endre utcákon, valamint a Batizi úton, a 14 Mai és a Solidaritatii lakónegyed környékén lakókat érinti.

A vízszolgáltató kéri a lakosság megértését. A problémával kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb bejelentéseket az Apaserv Rt. diszpécserszolgálatánál tehetnek a 0261.721051 és a 0734.221096 telefonszámokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: