2019-09-22 12:58:45• hírek • Szatmár.ro

Víz alatti lánykérés közben fulladt meg egy férfi

Vakációját töltötte egy amerikai pár Tanzániában, egy olyan nyaralóban, amely 10 méter mélyen van az óceánban, így különleges rálátást nyújt annak élővilágára. A fiatalember úgy gondolta, kiváló helyszíne lesz ez egy lánykérésnek, azonban a romantikus gesztus tragédiába fordult. 

 

A lánykérést a férfi gondosan kitervelte,  egy kézzel írott levelet vitt magával, amelyen a következő felirat állt: "Nem tudom a lélegzetemet olyan hosszan visszatartani, hogy elmondhassam, mi mindent szeretek benned. De mindent, amit szeretek benned, napról napra jobban szeretem. Leszel a feleségem?"

 

Miközben a meghatódott lány videófelvételt készített róla, a férfi még egy gyűrűt is előhalászott. Ezt követően elindult a víz felszínére, de sajnos már soha nem hallhatta választottja válaszát, ugyanis vízbe fulladt. A lesúlytott lány így csak a Facebook-on tudta közzétenni a szomorú történetet és a videófelvételt, valamint a válaszát, hogy igen. "Megtalállak és hozzádmegyek a következő életben, és az azt követőben is. Szeretlek, és mindörökké szeretni foglak"

 

Kenesha Antoine - Yes! Yes! Yes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: